Meny Stäng

Hjärnkraft anordnar webbinarium om Hjärnskakning och rehabilitering den 26 maj klockan 10:00-16:00

26 maj 2021 arrangerar Hjärnkraft en föreläsningsdag om hjärnskakning, konsekvens och rehabilitering

 

Under dagen föreläser Daniel Amir, Malin Bech och Johan Bergenbrink om sina upplevelser efter att ha blivit drabbade av hjärnskakningar. Dessutom medverkar Per Hamid Ghatan, Lars Lundgren och Nils Berginström som alla är experter inom området. Ett mer detaljerat program kommer att läggas ut på hemsidan!

 

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med personer som drabbats av hjärnskakningar, eller vill veta mer om hjärnskakningar, till exempel som personal i vård och rehabilitering, skolpersonal, anhörigkonsulenter, försäkringshandläggare, politiker och beslutsfattare, brukarorganisationer, personer med egen skada, närstående och andra intresserade.

Länk till anmälan:

https://hjarnkraft.se/2021/04/15/webbinarium-om-hjarnskakning/

När: Onsdag den 26 maj klockan 10.00 – 16.00.
Var: Utbildningen är digital. Länk till webbinariet skickas ut per mejl efter anmälan.
Pris: 395: – per person som deltar. Medlem i Hjärnkraft 150: – Bli medlem via Bli medlemssidanhttps://hjarnkraft.se

 

 

FÖRELÄSARE

Per Hamid Ghatan

Läkare och specialist i rehabiliteringsmedicin, projektledare för forskningsprojektet RGS@Home vid Akademiska Sjukhuset i Uppsala, utvecklingschef vid Bragée kliniken i Stockholm. Han har mångårig erfarenhet av rehabilitering vid hjärnskada och har doktorerat i kognitiv neurovetenskap vid Karolinska Institutet.

Nils Berginström

Neuropsykolog vid Neurorehab Norrlands universitetssjukhus i Umeå och universitetslektor vid institutionen för psykologi vid Umeå universitet. Han har doktorerat i rehabiliteringsmedicin med fokus på mental trötthet.

Lars Lundgren

Leg sjukgymnast, specialist i Fysisk aktivitet och Idrottsmedicin. Mångårig erfarenhet av bedömning och rehabilitering efter hjärnskakning. Hermelinen Sports Concussion Center.

Daniel Amir, Malin Bech & Johan Bergenbrink

Daniel, Malin och Johan har alla drabbats av hjärnskakningar (mildra traumatiska hjärnskador) och haft långvarig problematik i olika utsträckning. De kommer dela med sig av sina upplevelser, utmaningar och hur livet med “den osynliga skadan” kan vara.

Please follow and like us:
fb-share-icon