Meny Stäng

Verksamhetsåret 2018

Vill tacka alla som var med på vårat årsmöte som ägde rum den 18/3 i Funktionsrätts lokaler på S.T Göransgatan på Kungsholmen. Det är alltid lika trevlig att få träffa nya som gamla medlemmar. Det blev sedvanlig genomgång av föreningens verksamhetsberättelse, ekonomisk redovisning, revisionsberättelse, verksamhetsplan och budget för 2019, och såklart valberedningens förslag till ny styrelse och ny valberedning.

Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft Stockholms län, vill tacka de styrelsemedlemmar som inte längre representerar styrelsen efter detta årsmöte. Tack för ett gott arbete och för ert stora engagemang. Vi hoppas få se er i andra sammanhang här hos oss. Tack till Zerya, Joakim, Anna och Jan. Vi vill också rikta ett stort tack till valberedningen för ett bra arbete och som valde att lämna sitt uppdrag efter detta årsmöte. Vi hoppas även få se er i andra sammanhang här hos oss. Tack till Lottie, Airi och Cecilia. Tack också till alla medlemmar som på olika sätt engagerat sig under året.

Vi hälsar Gunnar Strömhielm, Jenny Sillén Österman och Lottie Filipsson välkomna in i styrelsen, samt välkomnar tillbaka Björn Boquist.

Välkommen önskar vi till nya styrelsen och nya valberedningen. Vi ser fram emot ett bra och innehållsrikt verksamhetsår.

Här kan du gå in och se b.la. Verksamhetsberättelsen. http://sthlm.hjarnkraft.se/foreningens-material/

Hör av dig till kansliet om du vill ha årsmötesprotokollet.

Please follow and like us: