Välkommen på Medlemsfest 26 november!

Nu blir det fest! Torsdag den 26 november 18-21.30 bjuder föreningen in till medlemsfest med god mat och underhållning på Bällstabro Wärdshus i Sundbyberg.

Underhållning: NAjKA är en grupp som arbetar med musik, berättande och scenkonst. De väver ord och ton i lekfulla kombinationer. Med avstamp i folkliga klanger utforskar de musikalitet, uttryck, poesi och närvaro. Under kvällen kommer Andréa och Annika, två av de medverkande i  NAjKA att bjuda på ett sinnligt och musikaliskt program med stämningsfull musik, visor, allsång och ett utdrag ur en av deras föreställningar som heter Profeten: Kahlil Gibrans kända livsverk Profeten har av NAjKA arbetats om till en scenisk musikberättelse. Det är en resa där ord och ton samspelar i en närvarande, lekfull och poetisk väv. Texten är allmänmänsklig, ord som ger styrka och tröst, men som också manar till handling och kraft. Se en trailer av profeten här

Senare på kvällen spelar vi dansvänlig musik från egen spellista. Har du tips på låtar? Kontakta kansliet!

Anmälan: senast den 11 november till kansliet på tfn: 08-447 45 31 eller via mail: kansli@sthlm.hjarnkraft.se. Meddela vid anmälan om du har några allergier eller andra kostavvikelser.
Reducerat medlemspris: 150kr för välkomstdrink, buffé, efterrätt och underhållning som betalas kontant på plats. Det är samma pris för medföljande assistent eller ledsagare.
Hitta dit: Ta tunnelbana eller pendel till Sundbyberg. Adress:Esplanaden 3D, Sundbyberg
Hjärnkrafts mobil: 070-092 36 06

Related Posts