Meny Stäng

Kansliet stänger

Smittspridningen i Stockholms län och övriga Sverige ökar, och nya restriktioner har utfärdats av Regering och Folkhälsomyndigheten.

Så tyvärr måste vi komma med den tråkiga nyheten att vi ställer in öppet hus, RGM och övriga sociala aktiviteter tillsvidare, tom 10 januari. Det kan dock komma att förlängas.

Observera att detta också gäller för Hjärnets aktiviteter. Vi följer utvecklingen i samhället och eventuellt tas nya beslut.

Kansliet kommer att vara bemannat på måndagar och tisdagar mellan klockan 10–14, för telefonkontakt och mejl fram till 22 december. Vi kommer att bjuda in till digitala träffar ca en gång per vecka. Du kan läsa mer om detta inom kort på vår hemsida. Vi kommer också att skicka ut information till alla som har uppgett mejladress.

Hjärnbladet var redan klart när nya restriktioner och beslut togs. Så vi ber om överseende om det känns rörigt med allt som är inställt. Men det finns annat än aktiviteter att läsa om i Hjärnbladet, tex. medlemsporträtt, hjärnskadekort mm.

Håll i och håll ut. Tillsammans hjälps vi åt att stoppa smittspridningen. Ta hand om er!

/Styrelsen och kansli

 


1177 Vårdguiden. Må bra psykiskt under coronapandemin

Innehållet gäller Stockholms län

Coronapandemin påverkar oss på olika sätt. En del påverkas inte alls, andra kan känna en stark och förlamande oro. Att vara nedstämd i perioder hör till livet, men ibland kan man också behöva hjälp. Här har vi listat både sådant som du kan göra själv för att må bättre och var du kan söka hjälp om du känner att du behöver det. Hemsida: https://www.1177.se/Stockholm/ Telefon: 1177

Please follow and like us: