Meny Stäng

Hjarntrampet 26 oktober

Hjärntrampet – cykla för Hjärnskadefonden

Den 26 oktober infaller Hjärnskadedagen och i år kommer Hjärnkraft uppmärksamma detta med att anordna Hjärntrampet, en cykeltävling med syfte att samla in pengar till Hjärnskadefonden.

Hjärntrampet handlar om att cykla på valfri cykel, på valfri plats, i valfritt sällskap och valfri distans. Du kan använda duocykel, armcykel, spinningcykel, vanlig cykel inne eller ute. I den här tävlingen räknas alla individuella insatser och vi hoppas att så många som möjligt ska vara med och cykla!
Cykla när du vill. Hjärntrampet inleds på Hjärnskadedagen måndagen den 26 oktober och pågår fram till söndagen den 1 november. Du kan cykla hur många gånger du vill och hur länge du vill.

Initiativtagare till Hjärntrampet heter Christian Franzén och bor i Kristianstad. Han råkade ut för en cykelolycka 2012.
Så här berättar Christian:
Cykling har varit en viktig del av min rehabilitering och det hjälper mig att må bra. Cykling är fortfarande en stor del av mitt liv. Därför vill jag göra denna insamling. Jag vill uppmärksamma hjärnskador hos cyklister men även hos andra.
Så varför inte cykla en runda för en god sak och samtidigt vara välmående av det?

Läs mer på vår hemsida:
https://hjarnkraft.se/hjarntrampet/

Hur går det till:
För varje cyklad minut betalar man in 1 krona till Hjärnskadefonden. Delta via facebook direkt eller betala via plusgiro eller Swish, skriv “Hjärntrampet” i ämnesraden.
Kontonummer (plusgiro) 90 05 07 – 5 eller swish 1239005075.

Alla är med i utdelningen av fina priser till de som cyklat mest!

Kontakt
För mer information kontakta gärna Cecilia Boestad, förbundssekreterare på Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft, tel 08-447 45 30 eller e-post: cecilia.boestad@hjarnkraft.se

 

Please follow and like us: