Meny Stäng

En fantastisk sommar med aktivitetsgruppen!

Nu har sommaren passerat och vi går in i en ny säsong med härliga aktiviteter och inte att förglömma alla veckor med onsdagarnas  Öppet Hus. Men vad hände under sommaren? Vi som är med i   Aktivitetsgruppen passade på att utforska några intressanta utflyktsmål. Här kommer foton på några av de vi besökte. Och jag kan säga att några finns kvar på agendan att återkomma till. Kanske under hösten? Ja, några hann vi inte ens att upptäcka…Fotona är när vi varit på Boule banan i Rålambshovsparken, en Skärgårdstur till ön Grinda med lunch på Grinda Wärdshus, utforskade Bergianska trädgården i Frescati, en härlig dag på Fjäderholmarna 20 min från Stockholms city och pausen i det lilla lusthuset var när vi höll att spela boule. På alla utflykter har vi haft tur med vädret, ja kanske inte då vi åt lunch inne i ett växthus på Bergianska trädgården, men då var vi torra i alla fall.

Aktivitetsgruppen: vi gör saker tillsammans. Alla som vill och är medlemmar i Hjärnkraft Stockholms län kan anmäla sig till Mats Schalling (uppgifter till höger). Men vi har även gjort aktiviteter med andra föreningar till exempel då vi åkte Eckerö-linjen till Åland med bland annat deltagare från epilepsi-föreningen.Vad har vi kvar att besöka? Några alternativ som står på listan är Millesgårdens på Lidingö, ger intressanta inblickar i konstens värld, Cosmonova med fina natur-filmer, beläget nära Naturhistoriska Riksmuseet, Hellasgården som är ett naturskönt friluftsområde 15min från Slussen, Konserthuset/Berwaldhallen för musikupplevelser och Boule inomhus i Prins Bertils boulehall på Djurgården. (Aktivitetsgruppen har redan nu möjlighet att besöka en stående tid tisdagar kl 12-14 på Prins Bertils boulehall. Kontakta Mats för mer information: mschalling(at)hotmail.com)

Valet beror på vad ni som är med i gruppen önskar. De vanliga   aktiviteterna brukar vara dagtid och ofta i kombination med en lunch eller fika. Allt bygger på att vi hittar på något som är intressant och sen lite gemensam glädje och skratt runt ett bord. Då hinner vi också koppla av och ta det lugnt. Verkar det kul? Följ med!

Text och foto: Mats Schalling

 

Följ oss och dela gärna inlägget