Meny Stäng

Stroke- och hjärnskadevägledare Emma Schött

Region Stockholms stroke- och hjärnskadevägledare heter Emma Schött. Emma svarar på frågor om rehabilitering efter en förvärvad hjärnskada som orsakats av till exempel en stroke eller en olycka. Du som har en egen skada eller din närstående kan kontakta henne för rådgivning och vägledning.

Frågorna kan handla om var eller hur du kan få träning, stöd och hjälp. Hon kan inte besvara medicinska frågor men kan hänvisa dig vidare. Alla frågor är välkomna.

Stroke- och hjärnskadevägledare nås vardagar på telefon 08-123 596 67, eller skicka ett mejl emma.schott@sll.se.Vid behov bokas ett fysiskt besök på Danderyds sjukhus eller ett videomöte i appen Alltid Öppet.

Läs mer på: www.ds.se/hjarnskadevagledare

 

Foto: Cecilia Larsson Lantz

Please follow and like us:
fb-share-icon