Föreläsning om hjärnskakning

29jan13:0016:30Föreläsning om hjärnskakning

Detaljer

Anmäl dig nu till den 29/1 2020!

Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft arrangerar en halvdag med föreläsningar om hjärnskakning i Stockholm onsdagen den 29 januari 2020. Missa inte tillfället att få information, tips och råd om hjärnskakning av ledande experter.

Föreläsare:

Ingela Kristiansen, barnneurolog och överläkare vid Akademiska sjukhuset i Uppsala beskriver vad som händer i hjärnan vid en hjärnskakning och medicinska konsekvenser.

Cristina Eklund, specialpedagog, Petra Boström, psykolog och Frida Berg, fysioterapeut, är författarna till den nya boken Ska jag gasa eller bromsa. De föreläser om boken som bygger på de erfarenheter de tillägnat sig i mötet med barn som deltagit i rehabilitering efter hjärnskakning.

William Olsén 19 år, berättar om sin resa efter kraschen då han tävlade i enduro och fick hjärnskakning. ”Ljuset som trängde in genom nyckelhålet”.

Programmet kommer att uppdateras.

Pris: 295 kronor, inkl kaffe.

Vill du anmäla dig? Skicka ett mejl till: anmalan@hjarnkraft.se, ange att det gäller Hjärnskakning 29/1 2020 i ämnesraden och skriv namn på alla deltagare, kontaktuppgifter samt fakturaadress.

Välkommen!

Mer

Tid

(Onsdag) 13:00 - 16:30

Organisatör

Hjärnkraft

Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft

Learn More