Meny Stäng

17 februari – Kursstart! Skapa konst för unga vuxna

Att skapa med olika material kan vara ett sätt att ge form åt känslor, tankar, minnen och upplevelser och ger oss en chans att uttrycka det som ibland är svårt att säga med ord eller i text. Dessutom är det roligt och kan ha många positiva effekter så som ökad självkännedom och mer livsenergi. Nu startar vi en kurs där unga vuxna medlemmar får tillfälle att pröva på konstnärligt skapande. Med målarfärger, kritor, sand, lim, papper, lera och rytmer uttrycker vi oss enskilt eller tillsammans i grupp. Några saker du kan få prova på är att göra självporträtt, kollage och skulpturer. Inga förkunskaper krävs.

Verksamheten är ett samarbete mellan Hjärnkraft Stockholms län, Epilepsiföreningen Stor-Stockholm och ABF. Kursen leds av konstnären, konstterapeuten och musikpedagogen Christopher Willliams. Kolla in hans arbete på Instagram, under namnet ”Christopher.J.Williams”

Anmälan: senast 6 februari till kansliet
Kostnad: 500kr (1500kr för icke medlemmar). Betalas till Epilepsiföreningens bg: 5667-4344, innan kursstart. Märk din betalning med ditt namn.
OBS! Ateljén i ABF-huset på vån 3 är inte fullt tillgänglig pga av små hissar. Kontakta oss för exakta mått.

Följ oss och dela gärna inlägget